Волинь Новини

Поліція Волині шукає кандидатів на вакантні посади

ГУНП У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ОГОЛОШУЄ ВІДБІР КАНДИДАТІВ НА ВАКАНТНІ ПОСАДИ  ДО ПІДРОЗДІЛІВ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП.

СЛІДЧИЙ – дві вакантних посади:
– слідчий відділення розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого відділу Луцького районного управління поліції  ГУНП у Волинській області – одна вакантна посада;
– слідчий відділення розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого відділу Ковельського районного управління поліції  ГУНП у Волинській області – одна вакантна посада.

ДІЗНАВАЧ – дві вакантних посади:
– дізнавач сектору дізнання Луцького районного управління поліції  ГУНП у Волинській області – одна вакантна посада;
– дізнавач сектору дізнання Камінь-Каширського районного відділу поліції ГУНП у Волинській області – одна вакантна посада.

МИ ПРОПОНУЄМО

– високу заробітну плату (від 13100 грн);
– щорічну оплачувана відпустка від 30 діб;
– перспективу  кар’єрного зростання;
– можливість підвищити освітній рівень;
– соціальне забезпечення згідно діючого законодавства, пільговий лізинг на житло, компенсація за винайм житла;
– дружню команду;
– стабільну роботу.

Прийом оnline-анкети та документів, що подаються для участі в конкурсі, здійснюється сектором організації відбору та проведення атестування поліцейських ГУНП у Волинській області у період з 27 грудня 2021 року по 25 січня 2022 року, за адресою: місто Луцьк, вулиця Винниченка, 11, каб. №1.

Подати анкету можна на сайті nabir.np.gov.ua

Довідкову інформацію можна отримати за телефонами сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських: (050) 490 45 08(050) 490 45 09(0332) 742 185.