Волинь Новини

На Волині біля головної ялинки залили каток. ФОТО

У Володимирі на площі Героїв розпочався монтаж льодового катка. Наразі тривають останні приготування до організації катка.

Про це інформують у фейсбук-спільноті «Твій Володимир», – пише Волинь-нова. 

 

Повідомляється, що льодовий майданчик буде безкоштовним, проте за прокат ковзанів доведеться платити. У соцмережі люди зазначають, що 50-70 гривень – занадто висока вартість оренди. таклж мешканці міста хвилюються, що через два дні буде плюсова температура. «З суботи можна рибок запускати – буде теж файна забавка», – відповідає користувач Безпека vidcom.com.ua. Інші пишуть, що буде басейн чи серфінг, є такі, що вже підшуковують травматолога.

Жанна Білоцька зазначає: «Завтра вереск, як і очікувано: скільки води вилито! Хто за це платитиме! Нащо воно потрібно! Хоча ось уже кілька років народ просить ковзанку. Нарешті роблять! І знову не так. Тут підходить вислів: не довари свище – переваги дрище. З таким розкладом, нічого не треба робити. Ходіть по тій страшній площі, бігайте страшними доріжками по стадіоні, танцюйте біля могильних вінків і мовчіть. Бо щоб не зробили все не так».

Ще одна користувачка Olha Zalutska – Hurina схвалює ідею катка: «Краще поїхати в Луцьк чи Львів на каток? Накінець, хоч якась «цивілізація», «культурний стрибок» в місті! Ато, древній Володимир, чомусь в плані розваг завжди пасе задніх (залишається «древнім»)…. Діти і дорослі (впевнена) будуть мати де провести дозвілля»!