Важливо Новини

У Львові чоловіка вигнали з нічного клубу через українську позицію. ВІДЕО

Днями у Львові охорона нічного клубу «Split» вигнала з закладу політично-активного львів’янина: він робив зауваження людям, які відпочивали в караоке, співаючи російських пісень.

Про інцидент повідомляє телеграм-канал «Типовий Львів», передає radiotrek.rv.ua.

За його словами, сталося це у залі караоке, де гості закладу співали виключно російськомовні пісні.

Зайшла охорона, зробила мені попередження і сказала, що якщо я ще раз зроблю якусь таку політичну заяву, то мене звідси виженуть.

Юрій зазначає, що виконав свою україномовну пісню, після чого зробив відвідувачам зауваження та нагадав, що виконання російськомовних пісень є недоречним за умов російської агресії.

Після такої заяви гості закладу його облаяли, назвали провокатором та відповіли, що «всюди співають російською»:

«Зайшла охорона, зробила мені попередження і сказала, що якщо я ще раз зроблю якусь таку політичну заяву, то мене звідси виженуть», – каже чоловік.

Згодом черга співати знову дійшла до відвідувачів, які співали мовою країни агресора.

Цього разу виконали пісню Григорія Лєпса, який, за словами Юрія, підтримав окупацію Криму.

Парубок не витримав і вдруге зробив зауваження «співакам», але після цього вже охорона вивела парубка з закладу:

«Пройшло коло і знов той самий столик, таке враження наче на зло почав виконувати пісню Лєпса. Хто не знає, він публічно підтримував окупацію Криму і всі дії Путіна стосовно України. Після завершення пісні я підійшов ще раз до їхнього столика і нагадав їм про це. На що вони знову почали мене ображати, крити матом. Увірвалась охорона і вивела мене з закладу, а російськомовні туристи залишились там і продовжили співати свої російськомовні хіти», – підкреслив він.