Волинь Новини

Повідомили деталі пожежі з матір’ю і дитиною у Луцьку

П’ятимісячна дитина та її мама – 36-річна Тетяна Савонік, яких госпіталізували до Волинської обласної дитячої лікарні після пожежі у квартирі, перебувають у задовільному стані.

Про це пише Суспільне.

Жінка розповіла, що після пожежі тільки у лікарні відчула запаморочення та головний біль, однак, після ночі, проведеної під наглядом медиків, все пройшло.

Тетяна розповіла, що проживає ще з трьома дітьми – 14-річною донькою, 12-річним та 11-річним синами, проте, на момент пожежі їх вдома не було. Жінка варила їсти, коли раптово загорілася гардина.

«Побачила, що вогонь більшає і забрала верхню частину коляски з дитиною, яка вже спала, у ванну. Відчула, що йде дуже великий дим, прикрила двері на кухню і відкрила кран у ванній», – говорить жінка.

Після того, як дитина з жінкою почали задихатися димом, Тетяна почала кликати на допомогу псіля чого сусіди викликали пожежну.

Троє дітей Тетяни Савонік на момент пожежі відвідували благодійний захід. Наразі діти перебувають із бабусею, яка проживає в околицях міста.

Коли випишуть маму з дитиною з медичного закладу поки невідомо. Медики будуть радитися з представниками соціальних служб.