Важливо Волинь Новини

“Найгірший проїзд”: лучани просять відремонтувати дорогу до багатоповерхівок. ФОТО

Мешканці багатоквартирних будинків на вулиці Кравчука в Луцьку скаржаться на відсутність благоустрою. Вони нарікають, що ремонт прибудинкових територій тут не проводили близько 20 років.

Ідеться про двори будинків №34, 42 та 42а на вулиці Кравчука. Тут немає ні належного покриття, ні відповідно облаштованого дитячого майданчика, пише ІА Волинські Новини.

Про це на платформі «Відкрите місто» повідомив мешканець одного з будинків Олександр В.

Чоловік переконаний, що їхній двір – один із найгірших у місті.

«Проїзд до житлових будинків №42а, 42 та 34 – у жахливому стані. На мою думку, це найгірший проїзд до багатоквартирних житлових будинків. Ні дороги, ні тротуару. На вихідні до цього всього – ще й стихійна парковка. Прошу відремонтувати проїзд до трьох будинків», – зазначив Олександр.

Як пригадав, із проблемою вже зверталися до Луцької міської ради. Там інформували, що будинки на Кравчука внесли у перелік об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій Луцька. Двір відремонтують за наявності коштів у місцевому бюджеті.

Нагадаємо, лучани, які мешкають у багатоповерхових будинках на проспекті Соборності, нарікають, що за несприятливих погодних умов у їхньому дворі утворюється «озеро».