Важливо Волинь Новини

«Схема ідеального фінансового шахрайства на Святвечір», – Тетяна Єремеєва

Тетяна Єремеєва розповіла про схему фінансового шахрайства від бізнес-партнерів її покійного чоловіка.

Про це вона написала на своїй сторінці у мережі Facebook.

Подаємо допис без змін:

«Схема ідеального фінансового шахрайства від Лагура С.М та Івахів С.П. …на Святвечір

За мовчазної згоди влади, Генеральної прокуратури України , Міністерства юстиції , Національної Поліції України, Антимонопольного комітету України.

Ми нічого не продаємо і не купуємо , бо позбавлені вже 6 років можливості переоформити компанії зареєстровані за кордоном.

Мотивований ,корумпований нотаріус паном Лагуром & Івахів київського округу Поручник А.Ю. не видає спадкоємцям «Свідоцтва на спадщину майна за кордоном», форма 16 вже протягом 6 років!

Верховний суд України виніс рішення в червні 2021 року , що дії нотаріуса є незаконні . ..Але Мін’юст не бачить порушення і не анульовує нотаріальне свідоцтво нотаріусу Поручник А.Ю. та і змінити нотаріуса на іншого спадкоємці позбавлені згідно положень « Закону про нотаріат»

Спадкоємці позбавлені будь якого впливу на активи з серпня 2015 року за рахунок створеного сфальшованого Трасту « R&S” , де Управляючим став пан Лагур та пан Івахів, а пізніше підконтрольна їм компанія « Естера» ( Британські Віргінські острови)

Кримінальна справа щодо шахрайства колишніх партнерів Лагур та Івахів за частина 4 , стаття 190 КК – № 12017100100002184 від 23.02.2017, – не розслідується . Головного свідка справи , яка ніби «посвідчувала» сфальшований Траст « R&S” , екс голову Центральної виборчої комісії України – Тетяну Сліпачук -не викликають на допит протягом всього часу розслідування. https://glavcom.ua/…/novogo-golovu-cvk-obrali-zi…

Кримінальна справа щодо нотаріуса Поручник А.Ю. за зловживання повноваженнями частина 3, 365-2№

12021100010001512 від 22.06.2021 року – не розслідується .

Ініційований нами судовий процес у 2017 році на Британських Віргінських Островах про визнання фіктивність створення Трасту « R&S” доходить до завершення , і у лютому ми чекаємо на надання доказів від Лагура & Івахів та пані Тетяни Сліпачук .

Цим, ймовірно, і викликаний такий поспіх з заволодінням WOG для досягнення своєї основної мети з створенням фальшивого Трасту .

Ми з журналістами створили Телеграм канал « Траст R&S “ , в якому і будемо викладати і висвітлювати хронологію подій , основні документи та інформацію.

Зараз наповнюємо телеграм канал . Посилання надам .

Фінансові шахраї обов‘язково будуть покарані», – йдеться у дописі