Новини

«Мама та син поспішали відсвяткувати Різдво вдома»: смертельна ДТП із українцями в Чехії

Як стало відомо, у Словаччині на трасі розбилися громадяни України – мама із сином. Трагедія сталася на Різдво, коли вони поверталися із Чехії до рідного села на Закарпатті. До будинку залишалося якихось 50 кілометрів. Також сильно постраждав зять загиблої жінки, зараз він перебуває у лікарні, передає Радіотрек.

Із трьох вижив лише один

Не для всіх мешканців села Страбичове Мукачівського району 31 грудня буде святковим днем – у п’ятницю там поховають 42-річну Ольгу Лукечі та її 20-річного сина Владислава.

Життя цих людей обірвалося вранці 25 грудня, коли вони поспішали додому з Чехії, щоб відзначити Різдво у колі рідних та близьких.

Однак на дорозі в Собранецькому районі Ольга, яка перебувала за кермом Seat Leon, не впоралася з керуванням та врізалася в бетонну огорожу.

До слова, жінка та її син загинули на місці. Ще в машині сидів 25-річний зять, який отримав тяжкі травми та був доправлений до лікарні.

За словами водіїв, ДТП сталася на небезпечній ділянці дороги, де є чимало поворотів. Тому місцеві спеціально скидають швидкість, щоб убезпечити себе. Говорять, що на тому місці вже були смертельні аварії.

Була гарною мамою та подругою

Ольга вже понад 10 років працювала в Чехії, у харчовій промисловості. Владислав після закінчення школи теж перебрався до мами і вже у цій країні продовжив навчання.

“Вона багато працювала і була дуже хорошою робітницею. Люди любили її. Вона ніколи у своєму житті нікому не завдала шкоди.

Вона жила для своєї сім’ї, для своїх дітей, яких надзвичайно любила.

Вона була дуже хорошою матір’ю. А найбільшою її любов’ю була онука Сашенька”, – розповідає подруга Ольги із Чехії Богомила.

У Словаччині поліцейські розпочали розслідування ДТП, про результати стане відомо пізніше.