Волинь Новини

У Луцькому зоопарку з’явилася нова фотозона з казковими оленями

У Луцькому зоопарку з’явилася нова фотозона з казковими оленями.

Про це йдеться на сторінці зоопарку у фейсбуці.

«Перед Новим роком отримувати і дарувати подарунки – це не лише приємна традиція, а й чудова можливість подарувати радість», – так мотивувала мисткиня Інглія Арт появу у зоопарку нової фотозони.Отож, казкові новорічні олені, як написала сама майстиня, її новий витвір і, водночас, дарунок для Луцького зоопарку – а отже, для усіх тих, хто вже був і хто ще прийде на гостину.

Це – репліка на аналогічну роботу з інтернету, над якою Інглія працювала сім днів. Спочатку мисткиня планувала, що ця новорічна фотозона буде у неї вдома. Але… «оскільки я живу роботою та на роботі, і навіть вдома буваю лише вночі, вирішила саме цих оленів подарувати людям. Щоб вони приносили радість, святкове відчуття, щоб діти та дорослі мали ще одну локацію для новорічних фото», – розповіла вона.

«Отож, так ця неймовірно гарна фотозона отримала «прописку» у Луцькому зоопарку. І наш колектив, дуже радіючи з цього, запрошує кожного з вас на гостину (тим паче, що вихідних буде чимало) – і для спілкування з нашими підопічними та прогулянок територією підприємства, і для знімкування з диво-оленями на згадку про візит до нас. Натомість просимо, як завжди, тільки одне – поважайте нашу працю і добрі справи тих, хто допомагає зоопарку, як Інглія Арт. Для цього потрібно лише дотримуватися правил перебування у нас, не годувати тварин і не пошкоджувати майна», – зазначають у зоопарку.

Працює звіринець з 10.00 до 17.00 щодня, без вихідних. Вартість квитків – 80 грн дорослий, 50 грн дитячий, 200 грн сімейний (2+2), 60 грн – пільговий (студенти та пенсіонери за умови пред’явлення відповідних посвідчень).