Волинь Новини

Студенти ВНУ отримали дипломи польського університету. Фото

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулося вручення дипломів шістьом студентам географічного факультету та факультету педагогічної освіти та соціальної роботи, які здобували ступінь бакалавра у Гуманітарно-природничому університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові за програмою «Подвійний диплом».

вручення

Реалізацію програми «Подвійний диплом» розпочато ще 2015 р. За ці роки завдяки роботі професорсько-викладацького складу кількість спеціальностей у програмі постійно збільшується.

врученняврученнявручення

 

 

На урочистому врученні були присутні ректор Університету Анатолій Цьось, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Лариса Засєкіна, декан географічного факультету Юрій Барський, декан факультету педагогічної освіти та соціальної роботи Володимир Антонюк, координатори програм на факультетах Ірина Єрко та Світлана Чернета.

врученнявручення

Ректор Анатолій Цьось у вітальному слові зазначив, що програма «Подвійний диплом» – одна з найкращих конкурентних переваг ВНУ імені Лесі Українки. Також Анатолій Васильович подякував профільному проректорові, начальникові відділу міжнародних зв’язків Владиславові Коломечюку, деканам, координаторам програм за якісну та важливу для студентів й Університету роботу.

вручення

«Я щиро вітаю наших студентів із закінченням навчання. Дякую вам за сміливість взяти участь у цій програмі і використати той шанс, який у вас був. Загалом у житті важливо вчасно використати шанс. Тому бажаю, щоб у вас все складалося і щоб ви використовували шанси, які вам дає доля, на благо державі, власної родини та себе», – звернувся ректор до студентів.

вручення

Проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Лариса Засєкіна теж привітала студентів і зазначила, що мати кілька дипломів, зокрема й закордонного зразка дуже важливо. «Це надає вам свободу. Тепер не вас обиратимуть, а ви будете обирати, де вам працювати. І це дуже важливо, аби гарно влаштувати життя», – сказала Лариса Володимирівна та попросила студентів не забувати свою альма-матер і гордо нести статус й ім’я випускника Волинського національного університету імені Лесі Українки.

вручення

Декани факультетів і керівники проєктів привітали випускників і побажали їм успіхів у подальшому житті.

Зокрема, Юрій Барський передав вітання від польських викладачів і зазначив, що польські колеги постійно схвально відгукувалися про волинських студентів. «Ви досягли високого рівня, тому тепер бажаю зуміти його капіталізувати та вдало використати на свою користь», – сказав декан географічного факультету.

вручення

 

вручення

Опісля ректор вручив омріяні дипломи студентам Катерині Вербі, Андрієві Іваничку, Іванні Мороз (спеціальність «Соціальна робота»), Тетяні Романюк, Вікторії Козачук й Оксані Демидюк (спеціальність «Туризм»).

врученняврученняврученняврученняврученняврученняврученняврученняврученняврученняврученнявручення