Волинь Новини

“Підготуйте святкові парасолі”: якою в Україні буде погода на Новий рік, 31 грудня-1 січня

 

Люті морози скасовуються. На Новий рік в Україні очікується відлига.

Про це на своїй сторінці у Facebookповідомила синоптикиня Наталка Діденко.

“31 грудня – 1 січня очікується відлига і висока, з “плюсами” температура повітря, часом дощ та мокрий сніг. Підготуйте святкові парасолі”, – написала вона.

Водночас в Укргідрометцентрі повідомили, що 31 грудня вночі у північних та центральних областях очікується невеликий сніг (на півдні та сході без істотних опадів), у західних областях,вдень в Україні невеликий сніг з дощем, місцями ожеледь. Температура вночі 2-7° морозу, вдень близько 0°, у західних областях та в Криму вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 2-7° тепла.

1 січня у західних та південно-західних областях мокрий сніг та дощ, температура вночі та вдень 0-5° тепла, на решті територіїсніг, мокрий сніг, на півдні вдень з дощем, температура вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла.

У Києві 31 грудня також очікується невеликий сніг, вдень з дощемтемпература вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°. На дорогах ожеледиця. 1 січня вночі у столиці ітиме помірний, вдень невеликий сніг, мокрий сніг, температуравночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла.