Волинь Новини

За крок до нового року: чого очікують волиняни від 2022-го. ВІДЕО

2021 рік підходить до завершення. До нового 2022-го лишилися лічені дні. Тож саме час підбити підсумки та скласти список нових планів. 12 канал вирішив поцікавитися у волинян, чого вони очікують від прийдешнього року та яких змін бажають.

Більшість опитаних одразу згадували про війну на сході України. У новому році, кажуть, сподіваються на покращення ситуації і повернення усіх бійців додому.

Окрім того, на думку лучан, всі дуже змінилися після пандемії коронавірусу. Люди, кажуть, стали більш засмученими, на обличчях поменшало усмішок. А тому сподіваються, що новий рік принесе усім міцний імунітет і світова пандемія таки скінчиться.

Та й до того ж, кажуть, усі вже  стомилися від постійних карантинних обмежень.

Молодь поміж іншого хоче мати більше можливостей для мандрівок.

Дуже хочуть лучани, аби в новому році були більші заробітні плати та пенсії. Адже і молодь хоче мати більше можливостей та фінансової спроможності для розвитку, і пенсіонери вже стомилися, як то кажуть, зводити кінці з кінцями. Кожному, мовляв, у новому році хочеться жити краще.

До слова, загальне опитування про очікування від нового року провела і соціологічна група «Рейтинг». За їх результатами, 31% українців вважають, що прийдешній 2022-й буде кращим, ніж попередній. Ще третина думає, що нічого не зміниться, і стільки ж вважає, що наступний рік буде гіршим, ніж цей.

Утім, волиняни рекомендують, попри все, залишатися на позитиві, нести людям добро і вірити у краще майбутнє.