Волинь Новини

Скільки заробляють заступники голови Любешівської селищної ради

Чотири голови громад Камінь-Каширського району мають 8 заступників та керівників справами виконкомів. Одна із рад – Сошичненська – не відповіла на інформаційний запит та проігнорувала додаткові звернення журналістів.

Про це інформує сайт Сила Правди.

Їх приблизний оклад становить 10-12 тисяч гривень на місяць. Середні ж щомісячні нарахування досить серйозно відрізняються – від 21 в менших громадах до 32 тисяч гривень на місяць в більших.

У голови Маневицької селищної ради повідомили про двох заступників та керівника справами виконкому, Любешівської — про трьох заступників, голови Камінь-Каширської та Прилісненської громад мають по одному заступнику.

Найбільше серед заступників та керівників справами заробив представник Маневицької громади Богдан Лавренюк — 258,4 тисячі гривень. У середньому він заробляв 32 тисячі гривень на місяць.

Заступник голови Любешівської територіальної громади Володимир Сергійчук за 8 місяців отримав 232 тисячі гривень. При окладі 12 тисяч гривень щомісяця він отримував у середньому 29 тисяч гривень зарплати.

А заступник очільника Маневицької селищної ради Сергій Борисюк заробив 221,2 тисячі гривень. У середньому він отримував 27,6 тисячі гривень.

Представниці Любешівської громади Ольга Мартинчук та Тетяна Смокович отримали функції заступників навесні. За кілька місяців вони отримали 93,9 та 137,2 тисячі гривень відповідно. Їх місячний заробіток на цих посадах – 26-29 тисяч гривень.

Що стосується найменших зарплат серед заступників очільників громад та керівників справами, то найменше за вісім місяців отримував представник Каменя-Каширського Анатолій Шевчик – 25 тисяч на місяць (211,6 тисячі загалом), представник Маневич Володимир Фурманчук – 24,7 тисячі на місяць (198 тисяч загалом) та посадовець із Прилісного Олексій Гнатюк – 191 тисяча загалом, а в середньому, не рахуючи матеріальну допомогу, – більше ніж 21 тисяча на місяць.