Новини

Била ногами та сміялася: нетвереза школярка грала котом у футбол

Як стало відомо, на Харківщині школярка шокувала своєю жорстокістю. Дівчинка знайшла на вулиці кота та почало грати ним у футбол.

Про це пише 24 канал, передає Молодий Буковинець.

Під час шкуродерних ігор беззахисна тварина відлетіла на кілька метрів і вдарилася в бетонну стіну. Моторошний відеоролик потрапив у мережу. Його авторкою є подруга тої самої дівчини, яка знущалася з кота.

На кадрах видно, як явно нетвереза школярка на вулиці вхопила кота і копнула його ногою наче м’яч. Тварина відлетіла на кілька метрів і вдарилася в бетонну стіну. Все це супроводжувалося сміхом як самої “футболістки”, так і операторки. Наразі невідомо, чи вижила тварина після зустрічі із жорстокою дівчиною.

У мережі пишуть, що шкуродерка – це учениця 9 класу однієї зі шкіл селища Печенеги, що у Харківській області. Того жахливого вечора вона перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

Після того як ситуація набула розголосу дівчина записала відеозвернення, а якому перепросила за свою поведінку. Вона не стала показувати своє обличчя повністю і, ймовірно, читала з листочка.

“Хочу перепросити за скоєне. Я визнала свою провину і сама себе за це ненавиджу. Мені дуже соромно, пробачте”, – сказала шкуродерка.

Як написав помічник начальника ГУНП в Харківській області В’ячеслав Марков, про інцидент стало відомо вночі 25 грудня, а вже на наступний день правоохоронці встановили особу дівчини.

Відомості про подію вже внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 299 про жорстоке поводження з тваринами. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.