Новини

П’яний водій на джипі влетів у магазин. ФОТО

Водій напідпитку протаранив фасад будинку на вулиці Костромській у Рівному та зачепив припарковане поруч авто. ДТП сталася сьогодні майже о п’ятій годині ранку.

Про це пише «Рівне вечірнє».

Речниця  патрульної поліції Рівненщини Наталія Кітюк розповіла, що на місці патрульні застали представників охоронної фірми. Колеги пояснили патрульним, що прибули на виклик, бо спрацювала сигналізація в автомагазині. 27-річний водій «Тoyota Land Cruiser»  не обрав безпечної швидкості та влетів у фасад будинку, де знаходився… автомагазин.

– Під час спілкування від водія патрульні почули запах алкоголю, тремтіли пальці його рук, була порушена мова, а  поведінка не відповідала ситуації. Він пройшов огляд на стан алкогольного сп‘яніння, – розповіла Наталія Кітюк. –  «Драгер»  показав 1.56 проміле.

На водія інспектори склали два протоколи – за вчинення ДТП та керування авто у стані алкогольного сп’яніння. У нього  вилучили посвідчення водія. 27-річному винуватцю ДТП загрожує тепер 17 тисяч грн штрафу та позбавлення права керування на один рік.