Волинь Новини

На Луцький військовий аеродром передали відремонтований літак МіГ-29

До Луцького військового аеродрому передали відремонтований бойовий літак МіГ-29. 23 грудня льотчик зі складу 204-ї Севастопольської БрТА імені Покришкіна перегнав літак із заводського аеродрому у Львівській області в Луцьк, – повідомили в організації волинських авіалюбителів “ОВАЛ” у Facebook.

Інформацію про це Суспільному в телефонному коментарі підтвердила пресофіцерка 204-ї Севастопольської бригади Жанна Костіцина.

Як зазначили на сайті Укроборонпрому, фахівці Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу відновили аеродинамічні характеристики МіГ-29 з бортовим номером “36”, паливні баки та баки-кесони, гідравлічну, паливну та повітряну системи.

Відремонтований літак матиме ще вісім років експлуатації та 700 годин польотів, а також можливість їх продовження. На оновлений МіГ-29 фахівці заводу дали гарантію на два роки та можливість постгарантійного обслуговування.

відремонтований винищувачУкроборонпром

Після капітального ремонту на льотно-випробувальній станції відбувся наземний контроль усіх технічних параметрів, а також випробувальні та ознайомлювальний польоти. Після цього винищувач передали у подальше користування.

Капітальний ремонт провели за обігові кошти підприємства.