Волинь Новини

Волиняни у листопаді купили нових авто на 2,6 мільйона доларів

Минулого місяця в Луцьку та Волинській області зареєстрували 80 нових авто на загальну суму 2,6 мільйона доларів. Серед цих авто найпопулярнішою моделлю був корейський кросовер Kia Sportage.

Кросовери та позашляховики зайняли 90% ринку нових авто у листопаді. Частка машин, які обладнані дизельними моторами, становила 23% ринку. Середня ціна кожного зареєстрованого автомобіля склала 32,5 тисячі доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання та опцій, – йдеться у повідомленні сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Kia був найпопулярнішим брендом минулого місяця. В регіоні зареєстрували 11 таких автомобілів на суму 220 тисяч доларів. Кросовер Kia Sportage – найпопулярніша модель листопада, яка покрила 14% продажів. Крім Sportage часто купували Chery Tiggo 7-Pro і Renault Duster.

Франшиза ресторану iLikeSushi!

Ми унікальні та креативні! Заробляй разом з нами!

Загалом у листопаді в Україні придбали 8,6 тисячі нових авто на загальну суму 270 мільйонів доларів. Серед цих авто найпопулярнішою моделлю був корейський кросовер Kia Sportage. У порівнянні з жовтнем поточного року, минулого місяця в Україні збільшились продажі нових автомобілів на 10%. А впродовж 11 місяців 2021 року в Україні уже зареєстрували 91,9 тисячі нових автомобілів.

Нагадаємо, у жовтні у Луцьку та області зареєстрували 70 нових авто. Сума витрат склала 2,3 мільйона доларів. Тоді Renault було найпопулярнішим брендом в регіоні, а бестселером серед моделей – Renault Duster.