Волинь Новини

На Волині браконьєри взяли із собою на полювання 4-річну дитину. ФОТО

На Іваничівщині в мисливському угідді неподалік села Іванівка 22 грудня приблизно о 23:00 на «гарячому» спіймали браконьєрів, які приїхали полювати на диких тварин. Чоловіки взяли з собою ще й 4-річну дитину.

Про це БУГу повідомив голова цієї організації Юрій Тисько, пише ІА Волинські Новини.

Порушників у зоні відтворення – території лісу, що заборонена для полювання, помітив місцевий єгер Ігор Дрозд під час спільного рейду з Іваничівською районною організацією Українського товариства мисливців та рибалок.

За його словами, автівка Audi 80 прибула до лісу, який знаходиться між селами Яневичі й Іванівка близько 23:00 і довго «висвічувала» фарами. Підозрілий автомобіль вирішили затримати. І недаремно. Адже двоє чоловіків, які там знаходились, мали при собі заряджену нарізну рушницю, що й свідчила про факт мисливського браконьєрства.

«Щоправда вполювати щось ці чоловіки ще не встигли. Можливо їм на очі не потрапила жодна тварина, або ж їх вчасно помітили», – зауважив Тисько.

Як він каже, аби «вийти сухими з води» чоловіки пропонували єгерю хабар. Однак той викликав на місце події поліцію, яка зафіксувала факт браконьєрства, відібрала у всіх учасників пояснення та склала на порушників адмінпротоколи.

За вчинене чоловікам, які є родичами, «світить» штраф.

До слова, разом з собою на незаконне полювання браконьєри, які є жителями Павлівської громади, взяли ще й 4-річного хлопчика, аби наочно ознайомити його з мисливським ремеслом. Щоправда незаконним.