Волинь Новини

До села під Луцьком через погану дорогу не хочуть їздити маршрутки

Очільник Прилуцького старостинського округу просить луцьких депутатів у 2022 році відремонтувати 1300 метрів дороги від населеного пункту Прилуцьке до села Сапогове.

Про це стало відомо під час бюджетної комісії Луцької міської ради 21 грудня, – повідомляє ІА Волинські новини.

Олександр Гурський звернувся до членів профільної комісії із проханням у 2022 році проголосувати за проект рішення щодо реконструкції чи капітального ремонту дороги у селі Жабка.

«Хочу попросити відремонтувати відрізок дороги протяжністю 1300 метрів від Прилуцького до Сапогового. Там маршрутне сполучення. І оця ділянка дороги незакінчена. Через це перевізники відмовляються від маршруту. Прошу зробити маршрутне сполучення у селі Жабка для забезпечення доїзду людей як до школи, так і до сіл Дачне, Прилуцьке. Тобто закільцювати цю дорогу. Можливо у когось виникає думка, що Жабка маленьке село, але це не так. Я просив би цього року підтримати такий проект рішення», – звернувся староста до депутатів.

Луцькі обранці громади заслухали доповідь очільника Прилуцького старостинського округу і пообіцяли його підтримати, оскільки, зі слів голови профільної комісії Андрія Разумовського, Олександр Гурський майже завжди присутній на сесійних засіданнях міської ради.