Новини

Покарали чоловіка, який спалив живе порося

Як стало відомо, малинський райсуд покарав чоловіка за знущання над твариною. Порося вбили за допомогою газового пальника. Усе це знімали на відео, яке оприлюднили в інстаграмі, повідомляє ТСН.

Торік у грудні 22-річний місцевий мешканець разом із неповнолітнім на території пилорами жорстоко вбили порося породи в`єтнамська вислобрюха свиня, передає Радіотрек.

Старший за допомогою підготовленого газового пальника почав обпалювати шерсть та рило поросяти, яке ворушилося на землі.

Крім того, зловмисник утримував тварину лівою ногою, а учень ліцею знімав все на відео, яке пізніше поширив в інстаграмі. Відео, як сказано, було у загальному доступі й викликало суспільний резонанс.

Підсудний визнав свою вину та підтвердив, що саме він є на відео. Суд вивчив зібрані докази і виніс вирок — 5 років позбавлення волі. Але звільнив його від відбування основного покарання у виді позбавлення волі з випробувальним терміном 2 роки.

Також засуджений повинен періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації і повідомляти про зміну місця проживання та роботи.