Волинь Новини

“Була дуже хорошою людиною та вчителем”: поділилися спогадами про трагічно загиблу педагогиню з Волині

Як стало відомо, трагічно загинула вчителька з Нововолинська, яку на пішохідному переході збив водій легкового авто. Біда трапилася 17 грудня. Спогадами про жінку поділилися її учні та знайомі ексклюзивно для видання Район.Іваничі.

Нагадуємо, у Нововолинську на трасі Р-15 по вулиці Луцькій трапилась аварія з летальними наслідками.

Чорний автомобіль Тойота на швидкості збив двох перехожих, які переходили дорогу на пішохідному переході.

Ольга Дацюк працювала заступницею директора Нововолинського ліцею №6. Спогадами про неї поділилися учні, батьків дітей, яких навчала та знайомі.

«Ольга Михайлівна вчила моїх дітей. Дуже шкода, що сталася така трагедія в її сім’ї. Нехай приймуть мої щирі співчуття. Вона була дуже хорошою людиною та вчителем – доброю, щирою, завжди усміхненою, позитивною. Пані Ольга так любила життя. Вічна пам’ять…», – ділиться мама учнів загиблої Жанна Костюк.

Найщиріші співчуття родині загиблої, учням та близьким висловлює знайома жінки – Тетяна Органіста. Зі її слів, вчителька була дуже доброю та чуйною людиною. Вона завжди приходила на допомогу.

«Ми разом відзначали свята, адже пані Ольга дружила з моєю свекрухою, вони в одній школі працювали. Все місто знаходиться в стані шоку! В голову не вкладається, як таке могло трапитися. Дуже велике прохання до влади міста, зверніть увагу на ту частину міста, де сталась трагедія. Там необхідно встановити лежачого поліцейського. Щодня проходжу на роботу там, автівки їздять на шаленій швидкості», – розповідає ще одна мешканка Нововолинська.

Також спогадами про загиблу поділилася Вікторія Нікітченко, мама двох дітей, яких навчала жінка.

«Вона була класною керівничкою у мого старшого сина, якому зараз 27 років, вчителькою у молодшого, йому –18 і якраз навчала найменшу доньку. Вона завжди відкрита,справедлива, розсудлива,мудра. Прекрасна педагогиня і людина. Діти дуже любили її. Непоправна втрата. Не хочеться вірити….», – поділилася пані Вікторія.

Також розповіла про загиблу ще одна мама її учнів – Тетяна Бакал-Дорош. Вона наголошує, що це справді велика втрата та горе. Вона була вчителькою, яка у свою роботу вкладала душу. Мила, щира, не сварлива, дотепна, людяна, учні поважали її, поспішали на урок, розуміли усі нюанси алгебри та геометрії, адже вона справді «розжовувала» матеріал і пояснювала так, що тільки лінивий не міг зрозуміти. Та кого б не запитати, всі просто б говорили силу-силенну хороших речей про цю людину. Це і вчитель-товариш для дітей, і хороша колега, і дружині, і відповідальна мама.