Волинь Новини

Волинянин став лауреатом премії Верховної Ради України

Директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Кулаков став лауреатом премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування. Про це написав Олександр Кулаков на своїй сторінці у Фейсбуці, – пише ІА «Волинські новини».

«Постанову про присудження у 2021 році премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування за номером 1885-IX офіційно підписано.

Мою кандидатуру було внесено на розгляд комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту за поданням Міністерства молоді та спорту України і підтримано народними депутатами! Дякую всій великій спортивній родині за довіру», – йдеться у дописі.

Як інформує Голос України, у 2021 році лауреатами премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування стали 9 осіб, серед яких і директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Кулаков.