У Луцьку відкрили стоматологічне відділення КП «Луцька міська дитяча поліклініка». Діятиме воно на першому поверсі лікувального корпусу на проспекті Волі, 3а.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив міський голова Ігор Поліщук.

У відділенні проводитимуть профілактику стоматологічних захворювань, терапевтичне лікування, видалення зубів та хірургічні втручання.

На оновлення та ремонт цього відділення з міського бюджету виділили 1,3 мільйона гривень.

До цього тут був ще радянський ремонт. Дитяча стоматологія – особлива, тому що навіть дорослі бояться йти до цього лікаря, а діти – тип паче. Коли вони приходять у старе, сіре та обшарпане приміщення, то їхні страхи ще більше посилюються. Ми вирішили оновити відділення, щоб дітки сюди з приємністю приходили та мали хороший настрій. Також ми хотіли, щоб тут було комфортно й людям, які тут працюють, – пише мер міста.

У відділенні у дві зміни працює 28 дитячих стоматологів та 3 хірурги. Для якісного надання медичних послуг, закупили усі необхідні стоматологічні матеріали та вироби медичного призначення.

Стоматологічне відділення КП «Луцька міська дитяча поліклініка» працює щоденно з 8 до 20 години, в суботу з 9 до 15 години та у вихідні та у святкові дні з 10 до 16 години.