Волинь Новини

На Волині дощитиме

Зима прийшла за розкладом і, за прогнозами синоптиків Укргідрометцентру, поводитиметься чемно і надалі. Лише напередодні дня святого Миколая легкий морозець і сніг візьмуть вихідний майже в усіх західноукраїнських областях.

Інформує Захід нет. 

У Волинській області в четвер, 16 грудня, удень дощитиме. Вночі опадів не прогнозується. Температура повітря становитиме до 2 градусів тепла уночі і до 4 тепла – удень. Вітер – 5-10 м/с.

17 грудня, у п’ятницю, на Волині очікується мокрий сніг упродовж усієї доби, а стовпчики термометрів показуватимуть від 0 до 2 градусів тепла що вдень, що уночі. Вітер – 5-10 м/с.

18 грудня, в суботу, погода у Волинській області залишиться без змін: мокрий сніг і до 2 градусів тепла. Вітер – 5-10 м/с.

19 грудня, у неділю, святий Миколай разом із подарунками принесе на Волинь до 3 градусів морозу уночі. Вдень буде близько 0, сніг падатиме і вдень, і вночі. Вітер – 7-12 м/с.

У понеділок, 20 грудня, сніг продовжить падати, а температура повітря у Волинській області опуститься до 2-4 градусів морозу. Вітер – 7-12 м/с.