Новини

 «Це зухвало»: відомий лікар заявив про своє звільнення з онколікарні та пояснив причину

Як стало відомо, колишній головний лікар Буковинського клінічного онкологічного центру, відомий лікар-онколог Ілля Тащук повідомив про своє звільнення з медичної установи.

Про це медик написав на своїй сторінці у Facebook, передає Молодий Буковинець.

Причиною звільнення він назвав оптимізацію, яку проводить нинішнє керівництво закладу. За словами Тащука, цей процес торкнувся молодшого та середнього медичного персоналу.

“21 грудня 2021 року з закладу буде виведено 6 спеціалістів, які не погодились на запропоновані посади згідно нового штатного розпису. Мені було надано пропозицію щодо переходу на посаду лікаря онкохірурга в новоствореному хірургічному відділенні, оскільки структурний підрозділ пухлин молочної залози буде розформовано. Вважаю дану пропозицію не коректною та зухвалою по відношенню до мене та колективу відділення, на яку погодитись не можу”, – написав медик.

“В зв’язку з чим, мій останній робочий день в закладі буде 20 грудня 2021 року”, – повідомив Ілля Тащук.

“Мій трудовий шлях в Чернівецькому ООД починався з 1990 року, в той час я починав роботу в якості санітара в радіологічному відділенні. Закінчивши БДМА в 1998 році, розпочав з цього року свою трудову діяльність в закладі з посади інтерна-онколога, лікаря-онколога, лікаря-онкохірурга, організатора охорони здоров’я, заступника головного лікаря з лікувальної роботи та головного лікаря. Я люблю свою роботу, заклад, колектив та своїх пацієнтів. Дякую щиро всім Вам за ці роки роботи! Мені не соромно озирнутись назад!”, – додав лікар.