Важливо Волинь Новини

“В мене синяки не від ДТП”, – винуватець ДТП у Луцьку заявляє про побиття

16-річному Дмитру Рудюку, який влетів у пішоходів на переході на проспекті Соборності 12 грудня, обрали запобіжний захід.

Засідання із цього приводу відбулося у Луцькому міськрайонному суді 14 грудня під головуванням судді Анатолія Марчука, – повідомляє ВолиньPost.

Адвокатка підозрюваного не заперечувала, аби представники ЗМІ були присутні на судовому засіданні, але клопотала, аби не знімали на відео та не фотографували обличчя підозрюваного та її.

У суді слідчий Максим Авдимирець наголошував на необхідності вжиття до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту на 2 місяці, але з можливістю відвідувати навчальний заклад – Луцьке професійне технічне училище.

Клопотання підтримала і представниця прокуратури Олена Бондар.

Сам підозрюваний Дмитро Рудюк та його захисниця також не заперечували щодо задоволення клопотання про домашній арешт.

“Я не пам’ятаю нічого. Я пам’ятаю тільки, вже як лежав біля машини і мене ногами били. В мене синяки не від ДТП”, – сказав Дмитро Рудюк на запитання судді про те, чи пам’ятає він, як його затримували.

Зрештою, суддя Анатолій Марчук прийняв рішення взяти Дмитра Рудюка під цілодобовий домашній арешт з можливістю відвідувати навчальний заклад.

За словами представниці прокуратури, контролювати відвідування навчального закладу підозрюваним мають поліцейські.