Волинь Новини

Масштабна ДТП у Луцьку: постраждалій родині збирають кошти на медикаменти

Як стало відомо, оголосили збір коштів на лікування жінки та її 5 -річного сина, які днями у Луцьку постраждали у масштабній аварії неподалік гіпермаркету “Там – Там”. Про це повідомили небайдужі журналістам Волинь infa, надавши відповідний матеріал.

“Любі друзі всім привіт. У вчорашній аварії в місті Луцьк біля “Там – Таму”, в якій підлітки здійснили наїзд на людей, що переходили дорогу, постраждав вихованець нашого садка (#40) Вакульчук Матвій, з групи “Сонечко. Він зараз в дитячій лікарні із струсом мозку. Його мама в реанімації, у важкому стані, до тями ще не приходила.
Хто бажає та має можливість допомогти родині в цій біді”, – йдеться у дописі.

Як повідомляють, у ДТП постраждала мама третьокласника Луцького ліцею №27 та його брат. Збирають кошти на лікування За інформацією заступниці директора Луцького ліцею №27 Наталії Гаврилевич, у аварії на проспекті Соборності постраждала мама ученя 3 класу та його брат. Жінка перебуває у важкому стані у реанімації Волинської обласної клінічної лікарні. Батько сімейства – далекобійник і зараз повертається із закордонного рейсу.

Усі, хто має змогу та бажання долучитися до одужання родини, можуть допомогти фінансово, переказавши кошти за реквізитами:

4749 6293 1669 6020 Бандура Олександр Федорович ( чоловік потерпілої)


Нагадаємо, напередодні у Луцьку підлітки, які на Renault Megane збили біля Там-Таму чотирьох пішоходів, знімали під музику втечу від патрульних на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах, передає IA Волинські новини.

Аварія трапилася сьогодні, близько 15 години, на проспекті Соборності у Луцьку. Автомобіль Renault Megane, тікаючи від патрульних, здійснив наїзд на чотирьох пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево.

Водій та пасажири намагались залишити місце ДТП.