Волинь Новини

Підлітки, які спричинили ДТП на Соборності, знімали відео втечі у соцмережу

Жителі сіл Старостава й Холонева нарікали на ями, які вкрили дорогу від Горохова до їхніх сіл.

У Луцьку підлітки, які на Renault Megane збили біля Там-Таму чотирьох пішоходів, знімали під музику втечу від патрульних на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах.

Про це повідомив у Фейсбуці перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, – пишуть Волинські новини.

Нагадаємо, аварія трапилася сьогодні, близько 15 години, на проспекті Соборності у Луцьку. Автомобіль Renault Megane, тікаючи від патрульних, здійснив наїзд на чотирьох пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Водій та пасажири намагались залишити місце ДТП.

Окрім цього, втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах.

Згодом неповнолітній керманич не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з деревом, електроопорою та дорожнім знаком. Троє осіб, яким по 15-16 років, після зіткнення намагалися втекти з місця події. Однак хлопця, який був за кермом, одразу затримали на місці події. Інших двох пасажирів повернули на місце події ТОРівці.

На місце події одразу викликали медиків, які шпиталізували травмованих до медичного закладу. Серед травмованих – мати та п’ятирічний син.