Волинь Новини

«Ти що, тупий?»: заступник міністра МВС скандал в з патрульними. ВІДЕО

Після резонансного відео зі скандалом, який влаштував заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі на в’їзді в зону ООС, рядові працівники поліції передали новий відеозапис вже іншого інциденту.

Про це повідомляє Українська правда., пише ІА Волинські Новини.

Як випливає з відео, 24 листопада автомобіль Гогілашвілі у Києві зупинили патрульні поліцейські, аби перевірити документи. Це розлютило високопосадовця і він почав ображати правоохоронців та запитувати, чому вони «не впізнали начальство».

Водночас поліцейські спокійно намагалися пояснити, що лише виконують свою роботу.

«Ти що, тупий? Ти що, о**вший, чи що?! Що з тобою, тебе що, припудрило?», – сказав на відео Гогігашвілі до патрульного.

Нагадаємо, заступник глави МВС Гогілашвілі скандалив із правоохоронцями на в’їзді в зону ООС, лаявся, обурювався, що його не впізнали в обличчя, й погрожував.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський після оприлюднення скандального відео з Гогілашвілі пообіцяв «дисциплінарне провадження» для встановлення обставин інциденту. Таку заяву він зробив у суботу, про звільнення тоді не йшлося. Сам Гогілашвілі тоді ж вибачився за «надмірну емоційність».

Президент Володимир Зеленський попросив очільника МВС та уряд звільнити Олександра Гогілашвілі з посади заступника міністра.

Дружина Гогілашвілі – Марія Левченко – є особистим помічником президента Володимира Зеленського, а в самого Гогілішвілі є паспорт громадянина Росії.