Важливо Волинь Новини

Жінка знаходиться у реанімації: розповіли про стан постраждалих у ДТП на Соборності

Автомобілі екстреної медичної допомоги доправили двох травмованих в аварії до міської клінічної лікарні, ще одну жінку у важкому стані – до обласної клінічної лікарні.

Про це розповів завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік, – повідомляє Конкурент із посиланням на Суспільне.

Зі слів головного лікаря Волинської обласної лікарні Олександра Дударя, до закладу доставили 39-річну жінку з політравмами, переломами кісток черепа та гомілок. Жінка без свідомості перебуває у реанімації.

Заступник директора Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов розповів, що до міської клінічної лікарні по допомогу звернулися троє людей. Після огляду усіх відпустили додому на амбулаторне лікування.

В аварії також травмувалася дитина. Хлопчика наразі оглядають у травмпункті обласної дитячої лікарні.

«Вирішується питання, у яке відділення госпіталізовувати дитину», – розповіла медична директорка з інформаційно-аналітичної роботи закладу Тетяна Жураківська.

Нагадаємо:  у Луцьку на проспекті Соборності водій авто, втікаючи від патрульних, наїхав на людей на пішохідному переході та врізався в дерево. У результаті наїзду постраждали четверо людей. За кермом авто перебував 16-річний хлопець, який взяв автомобіль у батька, аби покататися разом із двома друзями. За кермом він знімав відео, яке хотів викласти у соцмережі.