Волинь Новини

В одному з міст Волині біля вокзалу незаконно збирають гроші з водіїв. ФОТО

До міського голови Ковеля Ігоря Чайки надійшла інформація, що деякі спритні ділки на Привокзальній площі під виглядом паркувальників нібито якогось комунального підприємства збирають з водіїв гроші за паркування. При цьому вони стверджують, що роблять це за усним розпорядженням міського голови.

Як пише мер на своїй сторінці у Фейсбуці, усе це – чистої води шахрайство, – інформує ВолиньUA із посиланням на Ковель медіа.

З цього приводу ми вже звернулися в правоохоронні органи.

Прошу ковельчан та гостей міста: якщо вам відомі такі факти і ви знаєте прикмети шахраїв – зверніться, будь ласка, в поліцію або зателефонуйте на 102.

Разом зробимо Ковель містом комфорту, безпеки та правопорядку! – закликає Ігор Чайка

Міський голова також повідомив, що на сьогодні уповноваженою особою, що здійснює справляння збору за місця для паркування транспортних засобів в м. Ковелі є фізична особа-підприємець Журавель С.П. Це визначено за результатами проведеного конкурсного відбору.

Відомо, що приватний підприємець Журавель Степан Прокопович проживає у селі Білин. Його донька – Галина Коляда – перший заступник голови Ковельської районної державної адміністрації.

До уваги ковельчан та гостей міста Ігор Чайка подав детальну інформацію щодо роботи міських парковок.