Волинь Новини

У Луцьку готують сувенірну продукцію на свята. ФОТО

фото – ілюстративне

Досі не визначилися з подарунками рідним і друзям на новорічно-різдвяні свята? Не біда, адже зовсім скоро в Центрі туристичної інформації та послуг можна буде придбати шкарпетки, кулі на ялинку та листівки з видами міста та характерною для Луцька символікою.

Першими в продаж надійдуть веселі шкарпетки з зображеннями В’їзної вежі Луцького замку та кликуна, пише ІА Волинські Новини.

Про це повідомила керівниця управління туризму та промоції міста Луцької міської ради Катерина Теліпська на своїй сторінці у Facebook.

«Наразі ми отримали тестову пару, щоб побачити якість та кольори. У продаж шкарпетки надійдуть у Центр туристичної інформації та послуг у грудні», – зазначила вона. Додала, що передбачено виготовлення лише шкарпеток для дорослих.

Їх дизайн розробила авторка візуальних образів багатьох промоційних видань і товарів Луцька, зокрема бренд-буку міста та проєкту «Імена Луцька», Інна Питель.

Як анонсувала Катерина Теліпська, також управління туризму та промоції міста невдовзі презентує новорічні кулі на ялинку та листівки із зимовими видами.