Важливо Волинь Новини

Сільська освіта потребує допомоги, – Ірина Констанкевич

Народний депутат Ірина Констанкевич про проблеми свого округу знає не з чуток, то ж як тільки закінчується пленарний тиждень Ірина Мирославівна відразу повертається на рідний 23-й округ.
“Робота депутата-мажоритарника спонукає до глибокого вивчення проблем свого виборчого округу. У нас – це освітній процес у сільських територіях. Ми бачимо нерівність, розуміємо причини , допомагаємо вирішувати питання з якими звертаються і тепер контролюємо якість проведених робіт”, – наголошує волинська нардепка.
Перебуваючи із робочим візитом у Олицькій ТГ, з метою парламентського контролю Ірина Констанкевич відвідала об‘єкти, де здійснюються ремонтні роботи за рахунок коштів соцеконому.
Оглянула хід виконання ремонту даху, утеплення фасаду у Дернівській школі. У відповідь на численні звернення, вдалося залучити 1 млн 600 тис грн коштів соцеконому.
Проінспектувала ремонт у дитсадку «Незабудка», що у селі Дерно. Тут проводять тепломодернізацію. У відповідь на численні звернення батьків, місцевих депутатів, вдалося залучити понад 1 млн грн коштів соцеконому.