Новини

Чоловік жорстоко познущався з собаки: побив на очах у дітей і викинув у смітник. ФОТО

Мешканці міста Глобине, що на Полтавщині звернулися у поліцію та повідомили, що стали свідками жорстокого побиття собаки на очах у дітей біля місцевої школи.

Про це повідомляє прес-служба поліції Полтавської області, пише Волинь24.

«Після отримання повідомлення про жорстоке поводження з твариною поліцейські одразу виїхали на місце події та розпочали розслідування інциденту. За попередньою версією слідства, 56-річний чоловік жорстоко побив собаку начебто за те, що вона задавила свійську птицю. Після знущань чоловік викинув покалічену тварину на смітник. Свідками побиття собаки стали школярі, які перебували на спортивному майданчику навчального закладу», – зазначили у поліції.

Наразі слідчі розпочали кримінальне провадження за жорстоке поводження з тваринами, вчинене у присутності малолітнього чи неповнолітнього. Правопорушнику повідомлено про підозру. У разі доведення вини у суді фігуранту загрожує від 3-ох до 5-ти років позбавлення волі.Поліцейські доставили собаку до ветеринарної клініки. За повідомленням директора ветеринарної лікарні, стан тварини тяжкий. Йому надається необхідна допомога. Ветеринари назвали собаку «Лакі».

Після одужання тварини спеціаліст сектору криміналістичного забезпечення слідчого відділу Полтавського райуправління поліції планує забрати її до себе в родину.