Волинь Новини

Лучани просять повернути одну із зупинок

фото – ілюстративне

Жителі Луцька просять відновити зупинку на вимогу на вулиці Героїв УПА, оскільки найближчих зупинок ротрібно йти 30-40 хвилин.

Про це пишуть Волинські Новини з посиланням на запит депутата Володимира Пшибельського під час засідання сесії Луцької міської ради, інформує Волинь24.

Як повідомив депутат, до нього звернулися жителі вулиць Можайського, Ціолковського, Авіаторів, Заньковецької, які просять повернути зупинку громадського транспорту на вимогу за адресою вулиця Героїв УПА, 22 для маршруток №26, №26а та №104. Зупинка була дійсна до 2019 року. Володимир Пшибельський переконує, що найближчі зупинки розташовані надто далеко.

«Мешканці цих вулиць щодня користуються послугами перевізників, щоб дістатися на роботу, додому, в лікарню, заклади освіти тощо. Це викликає низку незручностей, оскільки до найближчих зупинок «ЗДО №18», «Школа №12» від місця проживання людей треба йти приблизно 30-40 хвилин», – повідомив Пшибельський.

Він переконує, повернення зупинки для місцевих мешканців стало важливою потребою. Тож він попросив розглянути та вирішити питання щодо повернення зупинки громадського транспорту на вимогу за адресою вулиця Героїв УПА, 22.