Волинь Новини

У Луцьку покажуть виставу із відомою зіркою

Новорічний балет «Лускунчик» з Катериною Кухар та Олександром Стояновим!

6 грудня о 19:00 хороший настрій й справжню казку даруватимуть Катерина Кухар та Олександра Стоянов, які танцюватимуть в Жовтневому палаці легендарний балет «Лускунчик». Ці партії, немов, створені для Катерини та Олександра, а їх акторська майстерність та легкі підтримки подарують справжнє свято балету глядачам, пише Таблоїд Волині.

Про виставу:

Вистава «Лускунчик» – балет поза часом, його любить понад 100 років не одне покоління дітей і дорослих з різних країн світу. Створено спектакль за мотивами казки класика німецької літератури Е. Гофмана «Лускунчик і Мишачий король», це – містична історія про прекрасного принца, якого зачарували в потворну ляльку (танцюватиме – Олександр Стоянов), і дівчинку Машу (виконає Катерина Кухар), яка допомагає Лускунчику перемогти Мишачого короля.

Виставу «Лускунчик» глядач любить за чудову музику Петра Чайковського, за відчуття радості та оптимізму, з якими публіка обов’язково залишається після балету. Й ще довго зберігає ці спогади у своїй душі, згадуючи про цю чарівну казку.

Лібрето: за повістю-казкою Ернеста Теодора Амадея Гофмана «Лускунчик і Мишачий король»: Маріуса Петіпа

Хореографія: Валерія Ковтуна

Музика: Петра Чайковського