Волинь Новини

У Луцьку зловили трьох п’яних водіїв за ніч

У нічну зміну 3 грудня патрульні виявили у Луцьку трьох водіїв, які керували у стані сп’яніння.

Про це пише пресслужба патрульної поліції Волині.

Першого водія патрульні виявили на вулиці Ковельській, що у Луцьку. Кермувальник Volkswagen Jetta, після виявлених у нього ознак алкогольного сп’яніння, пройшов огляд на місці інциденту. Результат — 1,48 проміле, що в 7 разів перевищував допустиму норму.

Згодом поліцейські виявили ще двох керманичів, в яких виявили ознаки алкогольного та наркотичного сп’яніння. Один з водіїв, який керував Volkswagen Passat, відмовився від проходження огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння на вулиці Володимирській.

Іншого ж, водія ВАЗ 2107, який проїхав перехрестя на вулиці Рівненській на заборонений червоний колір світлофору, зупинили у селі Струмівка і виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння, водій також відмовився.

На усіх керувальників транспортними засобами патрульні склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння), інші адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень та відсторонили від керування.