Волинь Новини

Без черг та далеких доїздів: як працює ЦНАП у луцькому РАЦСі

У приміщенні луцького РАЦСу відкрили першу філію ЦНАПу. Жителі, які мешкають у цьому та наближених мікрорайонах, вже почали звертатися по допомогу до фахівців.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу. 

Адміністратор Олег розповідає: у головному корпусі завжди повно людей, тож ця філія неабияк розвантажить ситуацію. Та й жителям 33-го та 40-го мікрорайонів комфортніше. Послуги тут надають усі, за винятком паспортів чи водійських посвідчень. Для цього, кажуть, треба спеціальне обладнання. А от зареєструвати шлюб чи виписати когось із квартири – взагалі без проблем.

«Реєстрація, зняття з реєстрації, питання соціальної політики, так само питання реєстрації нерухомості, питання будівництва, архітектури теж», – перелічує можливі послуги адміністратор Олег Абанін.

Людей у філії поки не багато. Але ті, хто є, кажуть: дізналися про відкриття ЦНАПу з місцевих новин. Тішаться, бо відтепер і в їхньому районі є можливість скористатися послугами.

У новому відділені – новий дизайн. Кольорова гама нагадує дизайн «Дії». І це не випадково, каже адміністратор, ребрендинг проводили за рекомендацією Міністерства цифрової освіти. Адже чимало послуг «проводять» саме через цей застосунок. На цьому зупинятися, кажуть, не збираються.

Задля комфорту лучан, незабаром обіцяють відкрити ще одну філію – на вулиці Ковельській.