Волинь Новини

Онкохвора волинянка пройшла уже 40 курсів хіміотерапії: потрібна допомога

Жителька Нововолинська Тетяна Куценко з 2018 року живе з раком молочної залози 4 стадії. Жінка потребує дороговартісних ліків – таргент «Ібранс», які має приймати пожиттєво. Тетяна просить допомогти їй зібрати кошти на 41 курс дороговартісного препарату.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Я і мої рідні дуже вдячні за вашу підтримку! Але й надалі змушені просити про допомогу. На жаль, постійно потребую приймати таргетний препарат, який допомагає мені боротися з хворобою на останній стадії, стримувати ріст метастаз та бути якнайдовше біля своїх неповнолітніх дітей.

Таргетна терапія – це інноваційний підхід до лікування хворих на рак. Його дія націлена на пухлину і має менш токсичний вплив на цілий організм. Прийом ліків має бути безперервним. У мене 40 курс. На жаль, інноваційні препарати для лікування онкології не входять до номенклатури та не закуповуються державою централізовано. Одну упаковку «Ібрансу» найдешевше можна придбати за 32 500 грн, а ще багато витрат на аналізи, комп’ютерну томографію, ліки «Фемара», «Проліа» та інші, так як маю ще лімфостаз руки. Дякую всім і прошу по можливості підтримати фінансово наступний 41 курс», – звертається волинянка.

«Не знаю, скільки доля дозволить мені курсів, так як приймати ліки мені треба пожиттєво, бо остання стадія. Я в замкнутому колі, ситуація непроста, але я з Божою допомогою і людей виживаю», – йдеться у дописі.

Реквізити для допомоги: ПриватБанк 5168757408871814 Куценко Тетяна.