Волинь Новини

Вибух у шкільній котельні – коли навчальний заклад повноцінно зможе працювати(ФОТО)

У найкоротші терміни відновити теплопостачання та повноцінну роботу навчального закладу – таке завдання поставив голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко за результатами візиту на Ратнівщину, де 29 листопада сталося руйнування газової котельні ЗОШ І-ІІІ ступеня села Прохід Ратнівської територіальної громади Ковельського району.

Про це Юрій Погуляйко зазначив на своїй facebook-сторінці.

Як відомо на території ЗОШ І-ІІІ ступеня села Прохід Ратнівської ТГ Ковельського району внаслідок вибуху відбулося руйнування конструкцій будівлі газової котельні.

Горіння на території котельні не зафіксували, потерпілих та загиблих немає. Учнів та працівників освітнього закладу евакуювали. Працівники Ратнівської філії АТ «Волиньгаз» перекрили газопостачання.

Оглянувши місце події, Юрій Погуляйко поспілкувався із представниками ДСНС в області та Нацполіції, місцевим керівництвом та директоркою школи, аби скоординувати усі дії з метою якнайшвидшого відновлення повноцінної роботи котельні та школи. Адже наразі навчання в освітньому закладі організоване дистанційно.

Доручив у найкоротші терміни відновити теплопостачання та повноцінну роботу навчального закладу, а також вважаю необхідним провести обов’язкове розслідування та з’ясування причин руйнування конструкції котельні. Окрім того, за моїм дорученням буде проведене інспектування усіх котелень у навчальних закладах області.