Волинь Новини

У ВНУ реалізовуватимуть проект для військовослужбовців

Волинський національний університет імені Лесі Українки спільно з ГО «Центр громадської освіти» за підтримки Міжнародного фонду соціальної адаптації розпочинають реалізацію проєкту «Перепідготовка та соціальна адаптація військовослужбовців, ветеранів та членів їхніх сімей в Україні. Інтеграція моделі проєкту “Норвегія – Україна” в державну систему» за напрямом «Інформаційні технології в малому бізнесі».

Проєкт фінансує Міністерство закордонних справ Норвегії в партнерстві з норвезьким університетом NORD.

Основа проєкту – професійна перепідготовка цільової групи на цивільні спеціальності, що користуються попитом на ринку праці України; сприяння учасникам проєкту в соціальній адаптації до умов життя в громадянському суспільстві. Виконавці навчальної частини проєкту – ВНУ імені Лесі Українки та норвезький університет NORD, які організовують і здійснюють професійну перепідготовку учасників проєкту. Після виконання завдань курсової перепідготовки випускники отримують три документи: свідоцтво про професійну перепідготовку державного зразка ВНУ імені Лесі Українки, спільний сертифікат університету NORD та ВНУ імені Лесі Українки, спільний диплом Міністерства закордонних справ і Міністерства оборони Норвегії.

У програмі можуть взяти участь:

1. Кадрові військовослужбовці ЗСУ й інших силових структур, які звільнені в запас або завершують службу в поточному році.

2. Учасники бойових дій.

3. Члени сімей усіх вказаних вище категорій.

5. Члени сімей загиблих учасників бойових дій.

6. Волонтери.

Думаєте про те, як розпочати власну справу? Хочете навчитися програмуванню, вебдизайну та сучасним інформаційним технологіям? Хочете отримати нові знання?

Чудова пропозиція для тих, хто має бажання з користю провести час і розпочати навчання в змішаному онлайн- й офлайн-форматах!

Реєструйтесь у безкоштовній програмі перепідготовки!

Проводимо набір двох груп – у Луцьку та Володимирі-Волинському. 

Початок занять – 15 вересня 2021 р.  

Додаткова інформація за тел. 0679283299 (координатор проєкту Олена Івашко). 

Поспішайте реєструватися! Кількість місць обмежена! 

https://docs.google.com/forms/d/1rc4t_uvGS63Mk-Hh_12DTTMiRQ6SIa455aDlOmH550w/edit 

Інформація про проєкт: https://ifsa.kiev.ua/proekt-ukraina-–-norvegiya/ 

https://www.facebook.com/watch/?v=2582404825404408 

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=trhXFOsoC3w