Волинь Новини

У Луцьку тимчасово продовжили один із маршрутів

Тимчасовий перевізник у Луцьку отримав право продовжити маршрут №10, який пролягав з вулиці Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права) до вулиці Окружної. Відтепер автобус курсуватиме до вулиці Потебні.

Про це стало відомо під час позачергового засідання виконкому 23 листопада.

Повідомляє ІА Волинські Новини.

Як повідомив виконувач повноважень начальника відділу транспорту Луцької міської ради Олександр Середа, до міської ради звернувся тимчасовий перевізник, який до оголошення конкурсу працював на маршруті №10.

З його слів, перевізник виявив бажання перевірити, яким буде пасажиропотік на вулиці Окружній. Але виявилось, що на вулиці Потебні взагалі відсутній міський транспорт, хоча наявні зупинки, яким користується приміський транспорт.

Члени виконкому ухвалили рішення внести зміни до договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у Луцьку, умови якого обов’язкові для виконання від 3 листопада 2021 №110-Т, і тимчасово продовжити маршрут №10 до вулиці Потебні.

Раніше маршрут №10 пролягав так:

– у прямому напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Богдана Хмельницького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів, Окружна;

– у зворотному напрямку: Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський м-н, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева.