Волинь Новини

Підозрюваного у розбої з насильством відправили під домашній арешт

Ковельський міськрайонний суд розглянув клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу до чоловіка, якого підозрюють у вчиненні розбою.

В ухвалі суду говориться, що підозрюваний не має постійного місця реєстрації, раніше судимий, останній раз – вироком Старовижівського районного суду від 04 грудня 2015 року за умисне тяжке тілесне ушкодження до 5 років позбавлення волі.

Органом досудового розслідування встановлено, що 07 червня 2020 року приблизно о 02 годині ночі за попередньою змовою групою осіб він здійснив розбійний напад з проникненням у житло 56-річної потерпілої. До неї було застосовано насильство, небезпечне для життя та здоров’я. Внаслідок розбою потерпілій завдано майнової шкоди в розмірі 175 тисяч 056 гривень.

16 листопада 2021 року зловмиснику було повідомлено про підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину, за який передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Адвокат підозрюваного повідомив, що останній активно сприяє розкриттю кримінального правопорушення, дає правдиві показання, за його участю проведений слідчий експеримент.

З огляду на міцні сімейні зв’язки, наявність двох неповнолітніх дітей, підозрюваний не має наміру залишати фактичне місце проживання

– сказав захисник

Слідча суддя Ковельського міськрайонного суду Тетяна Денисюк прийняла ухвалу обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, із забороною залишати житло з 22:00 до 06:00 години.