Волинь Новини

П’яний працівник органу влади вдарив в обличчя жінку: що вирішив суд

У Ковельському районі судили працівника сільської ради, який у стані алкогольного сп’яніння вдарив жінку.

Злочин трапився 11 червня цього року о першій годині ночі. Раніше судимий завідувач господарством у Кульчинській сільській раді, будучи п’яним, вдарив жінку кулаком в обличчя, від чого вона втратила свідомість, – повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

У Турійському суді обвинувачений розповів, що вживав алкогольні напої, тож не може повідомити суду про факт та обставини нанесення тілесних ушкоджень. Він неодноразово змінював свою позицію щодо визнання вини, але в підсумку визнав себе винуватим.

Своєю чергою, потерпіла повідомила, що в ніч, коли її побили, вона перебувала в себе на подвір`ї та разом із чоловіком і подругами святкувала випускний вечір дітей з дитячого садочку. Близько першої години вона стояла біля автомобіля і відчула сильний удар у ділянку верхньої губи, від чого впала та втратила свідомість. Коли жінка прийшла до тями, то викликала поліцію, а обвинувачений втік у сторону автостанції. На наступний день його затримали та у відділенні поліції вона його впізнала. Потерпіла зазначила, що обвинувачений не звертався до неї, аби відшкодувати шкоду, тож вона наполягала на суворому покаранні.

Врахувавши всі обставини справи, суд призначив «бійцю» покарання у виді п’яти місяців арешту.