Волинь Новини

У луцьких барах та секонд-хендах – перевірки

У рамках проведення перевірок на предмет дотримання протиепідемічних заходів у «червоній» зоні моніторингові групи 19 листопада відвідали магазини «Євромарка» та «Економклас», а також бар «Савана», Пивбазу та кафе «Базилік».

Про це йдеться на сторінці Волинської ОДА, пише Район.Луцьк.

Представники робочих груп перевірили наявність «зелених» COVID-сертифікатів або негативних тестів на коронавірусну хворобу у трьох закладах громадського харчування та двох магазинах одягу з Європи.

Зокрема, моніторингові групи відвідали бар «Савана», Пивбазу (вул. Гордіюк), кафе «Базилік» (вул. Кравчука), магазини «Євромарка» (вул.Кравчука) та «Економклас» (вул.Винниченка).

Як зазначив начальник управління економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Анатолій Банера, усі працівники зазначених закладів мали відповідні документи, які дозоляють їм провадити торгівельну діяльність у «червоній» зоні. COVID-сертифікати або негативні тести були також і у відвідувачів.

Загалом у закладах дотримуються й протиепідемічних заходів, встановлених протягом усього періоду адаптивного карантину, незалежно від рівня епіднебезпеки.