Важливо Волинь Новини

На Волині влада збільшила тарифи на водопостачання та водовідведення

Сьогодні, 11 листопада, виконавчий комітет Ковельської міської ради на своєму засіданні вирішив збільшити тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, які надаються управлінням водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал».

Повідомляє ІА Ковель Медіа.

Тарифи встановлюються за структурою, згідно з додатком до рішення, на період з 01 січня до 31 грудня 2022 року з можливістю їх коригування протягом строку дії.

У «Ковельводоканалі» кажуть, що змушені йти на непопулярний крок, оскільки тариф економічно не обґрунтований, бо із серпня цього року почали різко зростати ціни за електроенергію, паливно-мастильні матеріали.

Коли я його (тариф) підготувала, ви знаєте, мені самій стало боляче через те, що це все прийдеться платити не тільки тим людям, які мають субсидію, але й прийдеться платити мені і моїм дітям

– сказала на виконкомі представниця водоканалу

Як зауважив начальник «Ковельводоканалу» Юрій Рибачок, його підприємство змушене буде звертатися до виконкому вже з нового року із проханням відкорегувати ці тарифи, які прийнято сьогодні, через зростання ціни на електроенергію.