Новини

Помер колишній керівник притулку для неповнолітніх

Як стало відомо, про смерть колишнього керівника обласного притулку для неповнолітніх, ветерана міліції Миколи Паліюка у соцмережі Фейсбук повідомив доцент Міжнародного економіко-гуманітарного університету Ігор Риженко:

Як поінформувало «Рівне вечірнє» з посиланням на ексречницю міліцїі Рівного Валентину Столбову, причиною смерті Миколи Паліюка стала хвороба.

“Підступна хвороба вирвала його з життя. Микола Григорович – надзвичайно щедра на добро Людина!  Кожен, хто хоч раз зустрівся із цією феноменальною людиною, запам’ятав його доброту, порядність, акуратність, щедрість, інтелігентність, вишуканість у манерах та поведінці. Пухом земля тобі, Друже! Висловлюємо співчуття родині, сумуємо!”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що Микола Паліюк до притулку працював у дитячій кімнаті міліції. У 2008 році балотувався на міського голову Рівного, але не набрав достатню кількість голосів.

Був отаманом обласного осередку «Міжнародного союзу козацтва», обласної організації профспілки  працівників інноваційних і малих підприємств України.