Волинь Новини

Поліцейська з Ковеля на службовому автомобілі врізалася у вантажівку

Ковельський міськрайонний суд розглядав справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яку вчинила інспекторка управління патрульної поліції у Волинській області. Про це пише Ковельмедіа.

Згідно з матеріалами справи, 20 серпня 2020 року о 20:23 на 384 кілометрі автодороги міжнародного значення М-07 Київ-Ковель-Ягодин вона керувала службовим автомобілем, але не врахувала дорожньої обстановки, не дотрималась безпечної дистанції та допустила зіткнення із вантажівкою «ГАЗ», яка рухалася попереду.

Внаслідок зіткнення транспортні засоби отримали пошкодження з матеріальними збитками.

За порушення Правил дорожнього руху України на Марію Грицик було складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 124 КУпАП.

Справа у суді була зареєстрована 5 листопада 2020 року і призначалася до розгляду тринадцять разів.

“В судове засідання по розгляду даної справи, особа, яка притягається до адміністративної відповідальності Грицик М.В. не з’явилась, однак попередньо подала до суду заяву про розгляд справи у її відсутності. Крім цього, відповідно до вказаної заяви, просила провадження у справі закрити у зв’язку із закінченням строку накладення стягнення. Згідно протоколу про адміністративне правопорушення, своєї вини у вчиненні адміністративного правопорушення не визнає”, – йдеться у постанові суду від 2 листопада 2021 року.

Головне фото ілюстративне