Волинь Новини

Працівниця поліції з Волині вчинила ДТП: що вирішив суд

Ковельський міськрайонний суд днями прийняв постанову за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яку вчинила інспекторка Управління патрульної поліції у Волинській області Марія Грицик.

Про це повідомляє ІА “Ковель Медіа“.

Згідно матеріалів справи, 20 серпня 2020 року о 20:23 на 384 кілометрі автодороги міжнародного значення М-07 Київ-Ковель-Ягодин вона керувала службовим автомобілем, але не врахувала дорожньої обстановки, не дотрималась безпечної дистанції та допустила зіткнення із вантажівкою «ГАЗ», яка рухалася попереду.

Внаслідок зіткнення транспортні засоби отримали пошкодження з матеріальними збитками.

За порушення Правил дорожнього руху України на Марію Грицик було складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 124 КУпАП.

Справа у суді була зареєстрована 5 листопада 2020 року і призначалася до розгляду тринадцять(!!!) разів.

В судове засідання по розгляду даної справи, особа, яка притягається до адміністративної відповідальності Грицик М.В. не з’явилась, однак попередньо подала до суду заяву про розгляд справи у її відсутності. Крім цього, відповідно до вказаної заяви, просила провадження у справі закрити у зв’язку із закінченням строку накладення стягнення. Згідно протоколу про адміністративне правопорушення, своєї вини у вчиненні адміністративного правопорушення не визнає

– йдеться у постанові суду від 2 листопада 2021 року

Суддя Ковельського міськрайонного Петро Бойчук постановив визнати Марію Грицик винною, але звільнив її від відповідальності в зв’язку із закінченням строку накладення адміністративного стягнення.