Волинь Новини

Студенти-історики поєднуватимуть навчання та роботу

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулося підписання тристороннього договору про здобуття вищої освіти з використанням елементів дуальної форми навчання за участі ректора Анатолія Цьося, директора Державного історико-культурного заповідника у місті Луцьку Павла Рудецького та 14 студентів факультету історії, політології та національної безпеки.

На дійстві також були присутні декан факультету історії, політології та національної безпеки Ярослав Ярош, заступник декана з виховної роботи Іван Рудянин і науковий співробітник Охоронної археологічної служби України Віктор Баюк.

угодаугодаЗгідно з договором студенти поєднуватимуть теоретичне навчання з практичним складником, реалізацію якого забезпечить Державний історико-культурний заповідник у місті Луцьку.

«Усе, що робиться добре, завжди має результат і перспективу та приносить задоволення. Ми підписали вже третій такий договір із ІТ-компанією InternetDevels. Із цією компанією ми розпочинали реалізацію проєкту з упровадження дуальної форми здобуття освіти і маємо тепер хороші результати. Другий такий договір підписано з вашою установою. Мені приємно зазначити, що за результативністю цей проєкт найкращий серед усіх інших. Він найкраще висвітлений у ЗМІ, студенти отримують знання та вміння і це може бути зразком реалізації дуальної форми здобуття освіти», – сказав Анатолій Цьось.

угодаТакож Анатолій Васильович висловив сподівання, що скоро в університетському музеї стане більше експонатів, які знайшла молодь.

Павло Рудецький зазначив, що результати роботи студентів вражають і приносять позитивний досвід здобувачам освіти.

угодаугодаугодаугодаугодаугода 

Відділ інформаційної політики 

139 переглядів

ОСТАННІ НОВИНИ

Працівників і студентів Університету запрошують до участі у ХХІ Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності

«Крим та його мешканці в умовах російської окупації»: в Університеті відбулася пресконференція Рефата Чубарова

«“Ломка” старої системи освіти»: 22 студенти Університету поєднуватимуть навчання і роботу в ІТ-компанії «InternetDevels»

Університет співпрацюватиме з Інститутом земельних відносин та охорони навколишнього середовища

Про сучасні запити дизайну, мистецтва і архітектури від Дмитра Микитенка

Всі новини

пн вт ср чт пт сб нд
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
КАТЕГОРІЇ НОВИН
Усі
Навчання
Вступ-2021
Здоров’я та спорт
Міжнародні зв’язки
Відео
Суспільство
Наука