Волинь Новини

У Луцьку чоловік самотужки ремонтував прибудинкову територію і його оштрафували. ФОТО

Під час чергового рейду старшим інспектором відділу протидії стихійній торгівля було виявлено проведення земляних робіт, без оформлення відповідних дозвільних документів, на території загального користування біля багатоквартирного житлового будинку № 41а на пр-ті Відродження, що у місті Луцьку.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, пише ВолиньUA.

За порушення п.п.2.5.5.1.9 Правил благоустрою міста Луцька, а саме проведення земляних робіт без ордеру, отриманого у встановленому порядку на виконавця робіт, було складено протокол про адміністративне правопорушення відповідно до ст. 152 КУпАП, який передано на розгляд адміністративної комісії за місцем проживання правопорушника.

Норма вказаної статті КУпАП передбачає накладення штрафу в розмірі від 340 до 1360 грн. – на громадян, та у розмірі від 850 до 1700 грн. – на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності.

При виявленні проведення незаконних земляних робіт просимо негайно повідомляти департамент муніципальної варти за телефонами гарячої лінії «Група швидкого реагування» за телефонами: «067-0000-679», «066-102-1102».